Vuoden parhaat tekijät

On tullut aika palkita vuoden parhaat tekijät. Työpalvelu Sisukkaiden matkahani alkoi Sisun päivänä (28.02.2019). Varsinainen aloitus tosin oli vasta maaliskuun puolella. Silloin Sisukkaat sai myös houkuteltua mukaan Oulun seudun Aviomiespalvelun eli jääliläisen Teuvo Lehtolan. Huhtikuussa mukaan liittyi toinen jääliläinen, Enkko Kemppainen, jolta hoituu kätevästi mm. tietokoneen, puhelimen tai tabletin huoltohommat ja lasinvaihdot näihin. Yli 20 vuoden kokemuksella hoituvat myös huollot ja korjaukset eri laitteisiin ja välineisiin polkupyöristä autoihin. Enkko tekee työnsä verokortilla, kuten Teuvokin. Enkko aloitti vahvasti huhtikuussa ja sai asiakkailta heti todella hyvää palautetta. Nyt loppuvuonna Enkko on paininut tavallista hankalamman lasinvaihdon kanssa ihan loppumetreille saakka. Mutta sisulla siitä selviää 💪 Enkko palkitaan 3. parhaimpana tekijänä.

Toiseksi parhaana tekijänä palkitaan nyt syksyllä aloittanut Tuomo Kervinen. Tuomolla on osakeyhtiö KT-tec Oy, jota kautta hän tekee työt. KT-tec Oy tekee myös saneerauksia, tarvikemyyntiä, remontteja, rakennushommia, ilmalämpöpumppuasennuksia, – huoltoa ja -myyntiä. Yrityksellä on TUKESin hyväksymät E3-kylmäluvat ja S2-sähköasennusluvat. Kaikki on sujunut erinomaisesti sekä Sisukkaiden että asiakkaiden suuntaan.

Vuoden parhaaksi tekijäksi valitaan Oulun seudun Aviomiespalvelu, eli Teuvo Lehtola. Teuvosta on ollut mittaamaton apu heti Sisukkaiden alkumetreistä lähtien. Rautaisella kokemuksella, ammattitaidolla ja asenteella Teuvo on tehnyt Sisukkaiden kautta lukuisia keikkoja ja hankkinut myös lukuisia uusi asiakkaita. Teuvo on myös aina saanut erinomaista palauteta asiakkailta. Teuvo tekee erittäin monipuolisesti töitä ja yli 20 vuoden työkokemuksella hoituvat niin pienet kuin suuretkin kodin sähkö- ja remonttityöt. 

Kaikille palkinnoiksi hienot Sisukkaat-pikkupyyhkeet, joihin voi vaikka pyyhkiä hikeä rankoilla keikoilla, sekä Fazerin Sininen & Valkoinen -suklarasiat. Lahjat toimitetaan henkilökohtaisesti palkituille. Onnea kaikille palkituille tekijöille, sekä kiitos myös kaikille muillekin tekijöille ja työn teettäjille, yhteistyökumppaneille ja muille matkassa mukana olleille.

🤫 1.1. julkaistaan jotain täysin uutta – Sisukkaat saa vierelleen uuden merkittävän palvelualustan.

#sisukkaat #vuodenparhaat #vuodenparhaat2019

01.01.2020