Tasot

Sisukkaat tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuntaa tieto, osaaminen tai harrastus pysyväksi tulonlähteeksi. Sen vuoksi panosta itsesi esiintuomiseen, työn teettäjien tyytyväisenä pitämiseen ja tarjontasi pitämiseen laadukkaana. Sinut palkitaan korkeammalla tasoluokalla, mikä avaa ihan uusia ovia korkeimpiin tuloihin.

1

Taso 1 - Aloittelija

Olet suorittanut 30 päivän sisällä työn, joka on ollut vähintään 15 € arvoinen. Olet pitänyt asiakkaasi tyytyväisenä yli 90 % (4.5 tähteä) maineella. Onneksi olkoon, olet juuri ansainnut tasostatuksen Aloittelija.
2

Taso 2 - Mestari

Kahden kuukauden ahkeran työskentelyn jälkeen olet saavuttanut 200 € edestä ansioista ja pitänyt maineesi 95% (4.75 tähteä) tai korkemmalla. Jatka samaan malliin!
3

Huipputaso - Spesialisti

Tervetuloa huipulle. Olet työskennellyt ahkerasti ja saavuttanut korkeimman tason. Sinulle Sisukkaat on tärkeä tulonlähde ja kokopäivätyö. Työskentele, ansaitse ja nauti!

Toimeksianto

Työn luominen Sisukkaat-palveluun on aina 100% ilmaista. Veloitamme aina kiinteän hinnan 2,5 - 5 € jokaisesta onnistuneesti suoritetusta työstä sen arvosta riippumatta.