Tasot

Sisukkaat tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuntaa tieto, osaaminen tai harrastus pysyväksi tulonlähteeksi. Sen vuoksi panosta itsesi esiintuomiseen, työn teettäjien tyytyväisenä pitämiseen ja tarjontasi pitämiseen laadukkaana. Sinut palkitaan korkeammalla tasoluokalla, mikä avaa ihan uusia ovia korkeimpiin tuloihin.

1
server

Taso 1 - Aloittelija

Olet suorittanut 30 päivän sisällä työn, joka on ollut vähintään 15 € arvoinen. Olet pitänyt asiakkaasi tyytyväisenä yli 90 % (4.5 tähteä) maineella. Onneksi olkoon, olet juuri ansainnut tasostatuksen Aloittelija.
2

Taso 2 - Mestari

Kahden kuukauden ahkeran työskentelyn jälkeen olet saavuttanut 200 € edestä ansioita ja pitänyt maineesi 95% (4.75 tähteä) tai korkemmalla. Jatka samaan malliin!
server
3
server

Huipputaso - Spesialisti

Tervetuloa huipulle. Olet työskennellyt ahkerasti ja saavuttanut korkeimman tason. Sinulle Sisukkaat on tärkeä tulonlähde ja kokopäivätyö. Työskentele, ansaitse ja nauti!

Toimeksianto

Ilmoituksen luominen Sisukkaat-palveluun on aina 100% ilmaista - samoin kuin kaikki muutkin palvelut, jos et erikseen osta jotain hinnastossa mainittua lisäpalvelua. Emme veloita myöskään mitään suoritetuista töistä työn tekijöiltä.