Vuoden 2020 parhaat tekijät valittu

Vuosi vaihtui ja oli aika palkita vuoden parhaat tekijät ja vuokraajat. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen jo koronankin takia. Maaliskuun puolessa välissä, kun kriisi alkoi, Sisukkaat luopui kaikesta maksullisesta mainonnasta ja ajatuksena oli odottaa vain ensin kriisin ratkeamista. Kuitenkin pikku hiljaa keväällä ja kesällä asiakkaat ja yhteistyökumppanit alkoivat aktivoitumaan ja sen verran on mainostettukin, että Oulun seudun Aviomiespalvelun kärryssä komeilee myös Sisukkaiden logo. Kiitos kuuluu Teuvo Lehtolalle. Hänen kauttaan Sisukkaille on myös poikinut lukuisia keikkoja pienistä lamppuasennuksista aina kylpyhuoneremontteihin asti.
Vuosi oli erinomainen myös siksi, että naisetkin aktivoituivat tekijöinä – tilaukset kuitenkin jäivät vielä vähäisiksi. Osasyy voi olla se, että remonttihommat vetivät hyvin tänä koronavuotena, kun taas esim. naisvaltainen siivouspuoli pakitti. Tilauksiakin Kuitenkin jo saatiin – eräskin naispuolinen tekijä sai heti 1. keikaksi melkein 2000 euron arvoisen työn.
Tänä vuonna Sisukkaat palkitsee poikkeuksellisesti ( ja nykymuotisuosituksia vastaan) sekä vuoden parhaan miestekijän ja naistekijän. Parhaaksi miestekijäksi valitaan ylivoimaisesti Aviomiespalvelu /Teuvo Lehtola ja parhaaksi naistekijäksi valitaan erittäin positiivisella asenteella kesän töitä paiskinut Ilona Turtinen.
03.01.2021